vakkert, verdifullt og varig

– Her er det ikke tatt noen snarveier. Vi har som motto at våre bygg «skal eldes med verdighet». Det har vært et premiss for de valgene vi har gjort både i forhold til materialer og tekniske løsninger i Holmegenes.
Jarl S. Birkeland, Smedvig Eiendom

I Holmegenes får du blant annet slottsgulv i eik, gasspeis, eiketrapper med glassrekkverk, mange og store vindusflater og håndlagde ytterdører i massivt tre fra Bovalls Dörrbyggeri. Utvendig preges materialvalgene av kobber og tegl, noe som svarer til byggherres motto om at byggene skal eldes med verdighet.

Sentrale materialvalg: kobber, tegl, eik og glass.

Holmegenes - Området
Holmegenes - Området

Interiørvalg av klassiske, varige kvaliteter

Kvalitetene i leilighetene må oppleves, tas og føles på. En håndlaget inngangsdør i heltre fra svenske Bovalls Dörrbyggeri setter umiddelbart standarden. Vel inne i entréene sanser man raskt at resten av leilighetene lever opp til førsteinntrykket.

Stue, kjøkken, gang og soverom har vakker enstavsparkett i eik fra Bo Andrén på gulv i stue, kjøkken, gang og soverom. Stue og kjøkken har også ekstra takhøyde, 2,6 m. I flere leilighetstyper har et av stuevinduene en særegen, dyp innramming i heltre eik, svært koselig å sitte i når tussmørket senker seg utenfor. I stuene finner du også en gasspeis som fanger blikket fra mange vinkler. Naturgassen leveres fra Lyse.

Både kjøkken, bad og soverom har innredning fra danske HTH. Kjøkkeninnredningen er designserien Straight Hvit / KW som gir deg moderne eleganse med sine horisontale linjer, perfekt malte overflater og nydelige integrerte håndtak. Kjøkken og bad har dessuten benkeplate i Corian, et komposittmateriale som kjennes behagelig mot huden og har både glød og luminescens. Corian er utrolig holdbart, og er lett å gjøre ren siden det homogene, porefrie materialet avviser fukt, smuss og bakterier. Kjøkkenvasken er underlimt, altså integrert i benkeplaten. På kjøkkenet får du også stekeovn, koketopp, ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap fra den tyske kvalitetsleverandøren Miele.

Badene har keramiske fliser på gulv og vegger med hvite lyse kvalitetsfliser i 10×30 cm murt i forband. Speil er innfuget i flisene.

Og som selve kronen på verket, synes mange: Arkitektonisk lyssetting fra Expo Nova sørger for gjennomtenkt og riktig belysning inne, noe som er utrolig viktig for at en leilighet skal være god å bo i, antakelig viktigere enn de fleste av oss tror.